Coke Live – Dimineata de dupa

25 iunie 2007
    A fost ca la mare, doar ca mult mai bine si fara apa:) Pe tot parcursul festivalului m-am simtit ca acasa pentru ca pe unde ma invarteam mai dadeam de cineva cunoscut, ba chiar m-am intalnit cu oameni pe care de obicei ii vedeam doar cand mergeam la mare.
    Cool part number one : intrare, mancare si bautura gratis (pentru mine bien sur:)
    Sper sa aiba o viata lunga si frumoasa cel cu ideea pufurilor uriase de la coca cola puse la umbra care mi-ai facut cele trei zile de festival o sarbatoare a lenii.
 
    Intr-o scurta recapitulare, oamenii care m-au impresionat au fost una din tipele din backing vocals de la Macy Gray , felul in care dansa una din tipele de la pussycat dolls ( una blonda, tunsa mai scurt), si privirea lui Max de la Prodigy . De fapt, toata prestatia Prodigy a fost extraordinara si am ramas cu o stare de bine dupa ce i-am vazut desfasurandu-se.
 
    Nu stiu daca as fi platit totusi toti banii aia pe un bilet. Morala povestii e ca am avut o experienta minunata si am simtit trei zile ca timpul s-a dilatat. E ca si cum as fi avut o vacanta de o vara intr-un singur weekend. Asa ca sa multumim universului care a complotat ca eu sa am parte de lucruri minunate si moca in acelasi timp.

Tags:Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X