Teorie

21 mai 2007
    Refuz sa cred ca exista o anumita traiectorie pe care o traverseaza viata. cu toate astea, pana la venerabila mea varsta, o idee a fost constanta: aceea ca daca iti doresti ceva, e destul sa pui acel gand in cutiuta cu dorinte din capul tau, si chiar daca il lasi sa se umple de praf, mai devreme sau mai tarziu tot se implineste.
    Can aveam cam 10 ani am vazut intr-un film un tip care se rotea pe un scaun ergonomic in biroul lui si vobea foarte agitat la telefon . Si mi-am dorit sa stau si eu "cand cresc mare" la birou si sa ma foiesc pe scaunul meu cu roti. Azi am facut asta.
    Iar dupa, m-am intalnit cu o prietena careia ii lasasem un referat sa mi-l imprime. Mi-a spus ca l-a citit. Cand am intrebat-o cum i s-a parut, mi-a zis ca e "in stilul caracteristic". E a treia oara cand mi se spune ca am un stil "caracteristic". In plus, Dobro de la radio mi-a spus ca am sange in litere.
    Si pentru ca o zi buna nu se termina decat asa cum a inceput, in clipa in care am aparut online pe messenger, cineva a inceput sa imi trimita o melodie de care ii spusesem in vara 2006 ca o caut de mult timp.
    " Sunny Magdulici" as putea spune!

Tags:Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X