RoBlogFest 2007 si minivedete bete

3 martie 2007
  Desi marele meu plana pentru seara de vineri nu era sa ajung in Spice , am ajuns si la marea premiere mica.
 Atmosfera era cea de banchet de clasa a 12-a: mai toti se stiau si mergeau de la grup la grup sa socializeze cu o barfa si un zambet. Oamenii din spatele blogurilor raman in mare parte o dezamagire, la fel ca si autorii romanelor. Citesti opera si te intrebi cum o arata nenea ala de a scris asa incalceala. Si cand il vezi ai un sentiment de indoiala: "Hai ma, cum sa fie asta?"
  Cel mai bun lucru a fost ca i-am intalnit pe "parintii" porumbeilor aproape la fel de malefici ca si mine de la www.pidjin.net , pentru ca banda lor desenata e una din sursele mele saptamanale de zambet.
  Dupa ce am dansat cateva ore, am plecat in Laptaria lui Enache unde am mai prins ultimele trei melodii din concertul Omul cu Sobolani .
  Mai spre dimineata, Mihnea de la OCS a venit la noi sa ne intrebe daca ne-a placut cantarea, daca ne distram si sa ne spuna ca el e beat si e "insurat, dar asta deja e o situatie mai complicata".
  PS: Nu stiam ca in Laptarie daca esti somnoroasa primesti o cafea gratis ca sa te trezesti. Aaaaa, nu exista obiceiul asta? Iata un motiv sa deveniti malefici.
 

Tags: ,Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X