Super afacere

1 februarie 2007
  In drum spre sala in care urma sa dau astazi examen la Universitate, am vazut ca erau agatate deasupra intersectiei un soi de bannere cu simbolul Windows.
  Si asa am realizat ca venirea lui Bill Gates in Romania reprezinta sansa de a agata divinitatea de un picior pentru una bucata romancuta norocoasa.
  Ce ar trebui sa faca? Sa nu-si mai roada unghiile de ciuda ca l-a ratat pe Irinel Columbeanu , sa se aranjeze si sa realizeze minunea de a fi cateva minute singura cu neica Bill.
  Sa fii mama copilului nelegitim al lui Bill Gates: iata cel mai bun job ever pentru toate cotofenele in cautare de fraier. Pensia alimentara va fi probabil destula cat sa faca vecinele sa isi dea coate invidioase cand tu deschizi portbagajul masinutei si scoti de acolo plasele purtatoare de nume de branduri care abia isi asteapta snobii. Si nici macar nu trebuie sa ii vezi mutra aia urata dimineata cand te trezesti!
  Singurul risc ar fi ca el sa isi paraseasca sotia si sa te ia pe tine sa locuiesti in casoi. Ceea ce, nu cred ca iti face prea rau la ten.
  Imi pare rau ca mi-a venit aceasta idee atat de tarziu. Dar dragele mele cotofene, nu disperati … va veni si vremea voastra. (Totusi, sper sa fiti exterminate pana aceasta vreme va veni!)

Tags:Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X