Senzational fara Dan Diaconescu! 5 secrete malefice.

30 ianuarie 2007
Krossfire ma pune iar la treaba. Acum trebuie sa scriu 5 secrete. Citind postul lui, am descoperit ca avem un fost secret in comun asa ca voi incepe cu acela:

 
1. Stiam alfabetul de la 2 ani si jumatate si am invatat sa citesc la 4 ani. Mama si sora mea aveau acelasi model de pijama , o pijama cu litere colorate, iar eu le intrebam "ce e aia?" pana am invatat. Prima carte citita au fost de fapt doua carti citite in paralel: "Biblia pentru ochisorii mici" si "Povesti" de Fratii Grimm . Cartea de povesti a fost un rezultat al contributiei financiare a fratilor mei, si am primit-o de ziua mea, in vara.
 
2. Nu am fost nici la camin, nici la gradinita.
 
3. Deoarece in locul in care am crescut pana la 8 ani nu prea erau copii, de foarte multe ori inventam povesti pe care le "jucam" singura, interpretand si rolul de zana, si cel de fat- frumos, si cel de zmeu. Intotdeauna personajul feminin se numea Liza iar cel masculin Richard.
 
4. Am aparut pe coperta unui supliment TV al ziarului Desteptarea de Bacau. Inafara de familie si 3 prietene nu mai stie nimeni de asta pentru ca nu imi place ca cei din jur sa stie ce mi se intampla. Poza e cu mine pe o trotineta, pe mijlocul strazii principale din centrul Bacaului.
 
5. Acum 3 veri eram intr-o zona ceva mai pustie si nu mai ascultasem muzica de aproape o luna. Asa ca am inceput sa ascult singurul post de radio disponibil, care in acel moment difuza comentariul in direct al unui meci de fotbal din divizia C. Imi doream atat de mult sa aud si altceva inafara de ciripitul vrabiilor incat am ascultat toata partida pana la final.
 
Nu voi da tagul cuiva anume. Daca ai ajuns la finalul acestui post, scrie cele 5 secrete ale tale sub forma de comment aici, sau sub forma de post daca ai blog.

Tags:Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X