My first tag. Sa-mi traiasca!

22 ianuarie 2007
De la Krossfire. (imi pare rau dar nu stiu ca fac faza aia cu dati click pe nume pentru a merge pe blogul lui, sunt prea "pc unfriendly". Il gasiti la linkuri)

 Un top 5 al viciilor mele. Din pacate ma straduiesc sa nu ma atasesz de oameni sau de obiecte, asa ca nu cred ca exista ceva fara de care sa fiu in sevraj. Totusi, micile scapari ar fi:
1. Lenea. Statul ca placinta in pat. Uneori nici foamea nu ma ridica. Noroc ca i se mai face cuiva mila sa imi dea totul gata incalzit si pus in farfurie. Altfel as avea mai putin de 49 kg. "Lata in spate ca biscuitele in dunga" dupa  cum zicea un amic.
2. Dezordinea. Ordinea impecabila imi da o impresie de camera nelocuita. Asa ca toate pot fi "la dunga" dar am nevoie de o pereche de blugi aruncata pe spatarul scaunului, sau ziare peste tot.
3. Tipii dezorientati. Cu cat arata de parca ar avea nevoie sa ii tin de mana cand traverseaza strada, cu atat mai bine. Probabil am instincte materne puternice. Vom vedea.
4. Coltul meu. Trebuie sa am un teritoriu marcat. Sunt un babuin, dar nu recnosc. Sa am o scorbura, orcat de gaunoasa, dar sa stiu ca e a mea, cu toate lucrurile mele inutile aruncate prin ea. Fara un loc caruia sa simt ca ii apartin, sunt ca un pui cazut din cuib.
5. Muzica, ineractiune, oameni dependenti de mine, complimente , zambete, oameni care rad la glumele mele si probabil as face din numarul 5 o categorie a lucrurilor care ma fac zambareata asa ca ma opresc sa nu alunec pe scari.
 
Dupa principiul "Da mai departe. Stop!" tagul acesta merge la Matuila, Paul Dumitru si Octav. If they still read my blog :D

Tags:Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X