Viata cu gazda

10 ianuarie 2007
  Cand am auzit ca facultatea mea nu asigura camin, mi-am alertat rudele din Bucuresti sa imi caute o casa dulce casa. Matusa mea mi-a gasit o "tanti" la care sa stau. Ideea de a sta cu o tanti mi s-a parut cam greu de acceptat, pentru ca eu adopt uneori stilul "smuls" in relatiile cu ceilalti.
  La inceput ma enerva, din motive foarte logice…pentru ca imi spunea cum sa-mi fac patul si ma "sfatuia" sa sting lumina din camera cat timp merg la baie.
  Acum prin felul meu minunat de a fi am transformat-o:
-imi face pacetel inainte sa plec la facultate
- da cu aspiratorul in camera mea cat sunt plecata ca sa nu ma deranjeze cand vin acasa obosita
- imi face mancare
  Mi-am dezvolat si un subtil sistem de dresaj . Ea are usa deschisa la camera ei tot timpul.Asa ca dupa ce mananc dau drumul la apa in chiuveta si numar pana la trei. De cele mai multe ori nici nu ajung la trei cand ii aud vocea: "Lasa-le acolo ca le spal eu". Cred ca are impresia ca consum prea multa apa pentru a spala o farfurie.
  Azi am ajuns pe la 13 de la facultate. M-a intampinat foarte entuziasmata sa imi arate ca mi-a luat o chestie cu floricele parfumate pentru camera mea."Sa fie frumos si la tine".
  Am mancat, am dormit. Cand m-am trezit sa beau apa din bucatarie a fugit repede in camera ei si a venit cu un farfurioi de prajituri cu mere. Am vrut sa iau una si sa plec. "Nu, nu,ia-le pe toate acolo la tine!"
  Mai trebuie sa spun ca imi cumpara lapte si paine, iar daca vreau fructe cerceteaza prin tot orasul oferta cu cel mai bun raport calitate- pret?
  E vina mea ca oamenii nu se pot abtine din a ma rasfata? Asa ziceam si eu…
-

Tags:Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X