Am intalnit si romani originali

28 noiembrie 2006
  Felicitari !!! Sunteti fericita castigatoare a unui Pachet Promotional ‘ oferit de ”’Evenimente.Ro ” Pachetul promotional cuprinde::: 1.> o invitatie in Clubul ”La scena”’ la piesa”Frumoasa calatorie a ursilor panda”’ — povestita de un saxofonist care avea o iubita la Frankfurt ,< ce are loc pe 29 Noiembrie ,ora 19:00 ,, 2.>o invitatie in Mall (Plazza Romania) la O ciocolata calda (in orice zi doriti dumneavoastra sa serviti ciocolata acasa .ro/calda” title=”calda”>calda ).,+ doua cd-uri Cu ”Adobe Page Maker”Editia 2006- !!!- .Pentru a fi siguri ca ati primit acest pachet promotional va rugam sa raspundeti la aceasta adresa cu un simplu raspuns (DA…\ sau /….NU)
    Acesta este un copy-paste dupa cea mai originala invitatie in oras pe care am primit-o in ultimul timp.
   Chiar daca testele imi zambesc amenintatoare de dupa colt, cand vad ca omul s-a straduit sa fie simpatic si a mai facut rost si de Page Maker care imi trebuie sa mai exersez la PAO, gasesc cumva putin timp.
  Ce bine ca mai exista si oameni care mai stiu si altceva inafare de mesaje ca "la 8 la Grozavesti ".
  Pot sa dorm linistita, desi vreau  o bere nu  o ciocolata calda, de preferat in CoolCat nu in Plaza. Voi trimite o reclamatie firmei :D .

Tags:Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X