Phoenix la 15 grde

18 noiembrie 2006
  Ma bucur ca am putut sa ajung la concertul "Fionix"(eu si G. credem ca prezentatorul era ori moldovean ori certat cu pronuntia).Am putut sa stau cateva ore cu gura cascata uimindu-ma cat de pasionat e Tandarica de instrumentul lui si ce inseamna pasiunea.
  Cand cresc mare vreau sa am aceeasi daruire pentru meseria mea,asa cum are si el pentru baterie .si imi sustin ideea conform careia intr-o trupa,bateristii sunt "cei mai cei".
    Trupa din deschidere( 15 grade ) a fost un amestec aproape fericit intre Blink182 si Emil.Din pacate abordasera in comportamentul pe scena multe clisee ceea ce m-a facut sa le contest originalitatea.Sa speram insa ca voi mai auzi de ei.Unii promiteau.
    In drum spre concert am trecut pe la 2 expozitii de pictura care m-au lasat rece din cauza unei prea mari accesibilitati.Un fel de manea a picturii.
   In seara asta,daca "abonatul vodafone" va fi disponibil,merg la Teatrul de Comedie.De fapt voi merge si fara companie,dar e de preferat cu.Nimeni nu stie de ce(nici macar prietenii)

Tags:Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X